Fot & Löpcoaching


"Ungefär 70% av alla löpare är återkommande årligen skadade" Källa: Runners World.


Det vill vi vara med och ändra på! Drömmer du om att kunna springa naturligt och smärtfritt? Vi kan hjälpa dej med det. Vi jobbar med löpning från grunden. Att hitta tillbaks till att bli en stark skadefri naturlig löpare.


När du kommer till oss gör vi både en grundlig analys av ditt löpsteg, Där vi tillsammans jobbar med dina förbättringspunkter. Vi tittar även på dina ev. fysiologiska svagheter alltså vad du behöver arbeta vidare på för att bli stark nog för att kunna springa som du vill.


Vi kommer att kunna hjälpa dej med dom allra flesta löparskador eftersom vi ser till grunden i problemet, varför det uppstod och jobbar utifrån orsake,, istället för att som vedertaget enbart jobba med problemet i sej och "rehabba" det. Vi jobbar inte med ditt problem, vi jobbar med dej som löpare och människa.


Självklart kan man även kontakta oss för analys av löpteknik och coaching även om man inte

har några skador, det är alltid bra att jobba med sin teknik för att förebygga skador och bli en mer effektiv och ekonomisk löpare!


Här nedan kan du läsa mer om våra tjänster!


EVENT


Vi anordnar skräddarsydda events med fokus på löpning. Passar både grupp och företag! Ett event kan tex bestå av,

En mysig löprunda i skogen ledd av oss. Lunch med föreläsning samt teknikworkshop! Kontakta oss vi sätter ihop förslag utifrån era önskemål!


Aktuellt just nu!FÖRELÄSNING


Föreläsning: Den naturliga löparen.

Varför är vi allt mer skadade som löpare? Hur håller man sej skadefri? Vad är grunden till Naturlig och hållbar löpning.

Hur är det egentligen med skor och inlägg. Allt ni behöver veta för att ta nästa steg och utvecklas till en lycklig och smärtfri löpare!FOT & LÖPANALYS


Din väg till att bli skadefri börjar här. Hör av dej till oss så gör vi en analys av ditt löpsteg och din fot. Vi går igenom allt från grunden. Filmar när du springer, och när du lämnar oss  tar du med dej dom verktyg just du behöver för att

Springa rätt och utan smärta!


Pris: 1100:-
Bälingevägen 192A

97594 LULEÅ

© Copyright. All Rights Reserved.

Telefon: 070-62 022 17