Nytt på Lintzén PT!

Vasaloppsvallning till kampanjpris!

180221\\Längdskidor

Just nu får vi väldigt många förfrågningar om vallning till Vasaloppsveckan. Därför kör vi nu en kampanj där du kan lämna in dina skidor för vallning till extra förmånligt pris. Till skillnad från de flesta andra företag gör vi dock ingen skillnad på om du är motionär eller elit och du slipper välja om du ska ha låg fluor eller hög fluor. Vi vallar samtliga skidor för att bli så bra som möjligt för det aktuella föret och för dig som åkare. Då ingår utöver paraffiner och pulver givetvis även det som många kallar ”grundpreparering”. Utan en bra grund blir det inget bra glid oavsett var du lägger på topp.


Du lämnar in skidorna i Luleå och hämtar dem innan du reser ner till Dalarna och Vasaloppsveckan.


Under rådande väderförhållanden är det enkelt att valla färdigt skidorna hemma. Eventuell justering av fästvallningen kan dock behövas och med det får du hjälp av oss, så att du lägger på de sista fästvallalagren på plats innan start. På detta sätt har vi själva alltid lyckats mycket bra med skidorna och du slipper ägna tiden före loppet åt ”vallapanik” utan kan istället i lugn och ro vila, äta och förbereda dig för loppet.


Priser:


Glidvallning: 600 kr


Glidvallning + fästvallning: 750 kr


Vi önskar alla Vasaloppsåkare lycka till och hoppas att ni får en fin dag i fäders spår!

Vintern närmar sig och det är dags att börja tänka på skidsäsongen! Den 24-26 november anordnar Lintzén PT i samarbete med Red Bull Nordenskiöldsloppet ett träningsläger i Jokkmokk.


Vare sig du har tänkt åka Nordenskiöldsloppet, ännu tvekar och vill få input och inspiration, tränar för andra lopp eller bara vill utveckla din skidåkning och mentala styrka så är det här en helg för dig. Hoppas vi ses!För ytterligare info eller frågor, maila: nina@lintzenpt.se

För anmälan, maila: merja@nordenskioldslopp.se


Begränsat antal platser! Anmäl dig redan idag!

Nordenskiöldsloppsläger

24-26 November 2017 i Jokkmokk

170628\\Längdskidor

Bälingevägen 192A

97594 LULEÅ

© Copyright. All Rights Reserved.

Telefon: 070-62 022 17