Välkommen på Läger i Björkliden!  Datum kommer!


Finns det något bättre än utevistelse i fjällterräng när höstluften är krispig och klar, hjortronen mogna och vackra färger ramar in den redan fantastiska naturen. Vill du lära dig att orientera i fjällterräng, springa långa ultrapass, öva på löpteknik i fjällterräng eller mest springa, jogga eller gå med stavar i storslagen natur?


Under vårt läger i Björkliden kan alla vara med, då vi har flera olika grupper som gör olika långa turer i olika tempo. Det här lägret kommer bli en upplevelse både för dig som är nybörjare i fjällen och för dig som tränar för tuffare och längre tävlingar.


Under fyra dagar kommer du få ta del av ett händelserikt och varierande program där våra erfarna ledare guidar dig till bl.a. Trollsjön, Låktatjåkko fjällstation som är en av Sverige högst belägna fjällstation på 1228 meter där vi äter deras berömda våfflor, samt många andra platser!


Vi passerar höga toppar, glaciärer, djupa dalar och virvlande vattendrag. När du kommer hem har du inte bara smutsiga träningskläder i bagaget utan också massor av minnen, fantastiska upplevelser och är fulltankad med inspiration och kunskap som du har nytta av under din fortsatta träning!

Kostnad: 5595 kr

I avgiften ingår logi i stuga med eget sovrum, frukost, lunch och middag.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Nina på telefon: 070-3327452 eller maila: nina@lintzenpt.se

Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag genom att maila: info@lintzenpt.se

Sista anmälningsdag är den 30 juli.


PRELIMINÄRT PROGRAM: (Detaljerat program kommer under våren)

TORSDAG

15:00För deltagare som anländer tidigt tjuvstartar vi lägret med en kortare löptur.

18:00Samling, gemensam middag och introduktion till lägret. Information om löpning i fjällterräng.FREDAG

7:00Frukost

8:30Löpning

Ett urval av pass anpassade till nivåerna:

BAS/NYBÖRJARE: Lättare jogging/stavgång

MOTIONÄR: Jogging

ELITMOTIONÄR: Erfaren fjällöpare

ULTRALÖPARE: Du som vill ha ännu lite extra!

18:00Middag

19:00Föreläsning med Johan Lintzén: Träningslära och träningsplanering
LÖRDAG

7:00Frukost

8:30Löpning

Ett urval av pass med gruppindelning enligt gårdagen.

18:00Middag

19:00Föreläsning med Nina Lintzén: Sikta mot stjärnorna – nå dina mål!SÖNDAG

7:00Frukost

8:30Löpning

11:30Gemensam lunch Låktatjåkko fjällstation.

16:00Middag och avslutning


Bälingevägen 192A

97594 LULEÅ

© Copyright. All Rights Reserved.

Telefon: 070-62 022 17

 
 
 
 

Anmäl dej här!

Ledare:


Nina Lintzén

Nina är längdskidåkerska som under flera år elitsatsat på långlopp. Sommartid springer hon mycket och gillar speciellt långa lopp i terräng och fjäll, där hon bl.a. har vunnit BAMM 70. Nina är snöforskare och har personlig träning och coaching som bisyssla. Nina är även platsansvarig för Runacademy i Luleå.

Johan Lintzén

Johan är längdskidåkare och löpare med mycket stor erfarenhet av träningsresor, träningsprogrammering, och idrottscoaching. Johan har själv tävlat och tränat på en hög nivå under många år, och sprungit mycket i fjällen och har bland annat deltagit i BAMM och fjällmarathon vid flera tillfällen. Johan är även utbildad Personlig Tränare och skidcoach.Anna Lintzén

Anna är Personlig Tränare, löpcoach samt reseledare och platschef för Team Nordic Trail. Det bästa hon vet är att springa i skog, fjäll och berg. Eller delta i långa lopp i Trail eller fjällterräng som tex BAMM, Fjällmarathon, Höga Kusten Trail m.fl. Helst med distanser på 42km och uppåt. Anna har varit med som reseledare på resor till Bl.a Marocko, Höga kusten, Kungsleden och Björkliden. Just Björkliden är ett favoritresmål som ligger henne extra varmt om hjärtat.Hans Turtola

Med sin mångåriga erfarenhet av träning och tävling inom både löpning och skidåkning är Hans ett säkert kort att ha med sej på resan! Efter att ha återvänt till barndomsstaden Kiruna spenderar Hans gärna många timmar i fjällen med att både springa och vandra. När Hans får bestämma föredrar han riktigt tuffa pass där man får känna att man förtjänat att få

sträcka ut sej på soffan efteråt!